Hírek

Fordulatszám és fogyasztás mérése egyszerűen

2022. április 8.

Mostanság egyre jobban kell figyelni a járművek fogyasztására, hiszen a feleslegesen elvesztegetett literek többszörösen meglátszódnak a havi költségeken. Az alábbi cikkben bemutatjuk, mivel tudunk önnek segíteni, hogy könnyebben átlássa a flottáját és spórolni is tudjon.

Jó járműkövető megoldásai

Növelje hatékonyságát Flotta szintű kimutatásokkal!

2022. március 4.

Sok cég életében eljön a pillanat, amikor a méret helyett gazdaságosabb a hatékonyságot növelni, ami által a nyújtott szolgáltatás eredményessége is javulhat, ráadásul egy hatékonyabban működő vállalkozás a későbbiekben könnyebben skálázható. E témával kapcsolatban szeretnénk leendő ügyfeleinknek segíteni.

Penzkidobas - ceges -autok

Hogyan spóróljon a cégének GPS nyomkövetővel

2022. február 4.

Sok magánszemély és cég is kénytelen belső égésű motorral szerelt járműparkot fenttartani, ám ezért általában sokkal többet fizetnek mint kéne. Hogy miért? az alábbi 5 pontban összeszedtük.

Mire figyeljen minden autós a hideg beköszöntével?

2021. november 22.

Lassan, de fokozatosan kezd hűlni az idő, jön a tél. Ezért összeszedtünk három nagyon fontos dolgot, amit lassan ideje lesz ellenőrizni minden lelkes autótulajdonosnak, ha nem akarnak kellemetlen meglepetéseket a reggeli indulásnál.

Hétfőtől a 95-ös benzin és a gázolaj ára is 480 forint lesz!

2021. november 11.

A horvátországi bejelentés után a mai napon, november 11.-én a kormányinfó bejelentette, hogy hétfőtől befagyasztják a benzin és dizel árát 480 forintra. A jelenlegi intézkedés 90 napra lesz érvényes, és ezt a lejárat végén újrabírálják.

A járművek világításáról röviden és érthetően

2021. október 7.

Ismerje meg a jelenleg használatos fényszóró technológiákat és működésüket. Bemutatjuk, hogy mire kell figyelni a különböző típusok használatánál, hogy minél hosszabb élettartamuk legyen, illetve megosztunk pár érdekességet is.

Hatékony munka

3 technika a hatékony munkavégzés támogatására

2021. szeptember 3.

Bár folyamatos kihívás a munkavégzés idejének ellenőrzése, nem érdemes és nem is lenne hatékony percről percre figyelni a kollégákat. Meg kell találni azt a középutat, ahol a dolgozó is elfogadja és belátja, hogy a vállalkozás a jövőbeni működése és hatékonysága érdekében ellenőrzi a munkavégzését anélkül, hogy gátolná a feladatvégzésben, vagy többlet adminisztrációs terhet róna rá. Az alábbi 3 funkciónk kifejezetten hasznos ilyen esetekre.

Flotta statisztika

Növelje hatékonyságát Flotta szintű kimutatásokkal

2021. augusztus 27.

Sok cég életében eljön a pillanat, amikor a méret helyett gazdaságosabb a hatékonyságot növelni, ami által a nyújtott szolgáltatás több és jobb lehet és az eredményesség is javulhat. Ráadásul egy hatékonyabban működő vállalkozás a későbbiekben könnyebben skálázható.

A járműkövetés 5 előnye

2021. augusztus 20.

Öszegyűjtöttünk 5 egyszerű de mégis nagyszerű funkciót ami mindenkinek a hasznára vállhat, akár magánszemály akár egy nagy cégnek a vezetője.