Hírek

Ezt mondja ChatGPT a járműkövetésről

2023. május 12.

Mostanában igazán felkapott téma lett a mesterséges intelligencia, azon belül is a ChatGPT nevű mesterséges intelligencia. Az alábbiakban megpróbáljuk összefoglalni, hogy mi is ez, aztán pedig megkérdezzük, mit is gondol a járműkövetésről

Hogyan működik a sebességmérés?

2023. április 12.

Eléggé elterjedt nézet, hogy az autók sebességmérőjének nem lehet hinni, hagyatkozzunk inkább a GPS értékeire, az mindig pontos. Elöljáróban csak annyit, hogy a GPS ugyan majdnem mindig pontosabb, de az sem nyújt 100%-os megbízhatóságot.

Figyelem Székesfehérvár!

2023. március 16.

Nagy örömhírt jelenthetünk be, mivel sikeresen szerződtünk egy új szervízponttal, nem máshol, mint a gyönyörű Székesfehérváron. Így mostantól aki olyan professzionális járműkövető szolgáltatást szeretne, mint a FLEETware, annak nem kell hosszú utakra indulnia egy-egy beszerelés miatt, hiszen helyben tudunk szervízpontot biztosítani, ráadáasul most extra kedvezménnyel!

Motorba szerelhető gps

Kedvezményes lehetőség motorosoknak!

2023. február 28.

Motoroknál az egyik legnehezebben megoldható feladat a biztonságos tárolás, akár otthon akár egy túra alkalmával. A FLEETware segít ebben, ahogy számos más területen is kényelmet nyújt. Elhoztuk a motorosoknak is a nyomkövető szolgáltatásunkat sok izgalmas funkcióval és új eszközünkel, ráadásul most bevezető kedvezményes áron!

Hatékony munka

3 technika a hatékony munkavégzés támogatására

2023. február 3.

Bár folyamatos kihívás a munkavégzés idejének ellenőrzése, nem érdemes és nem is lenne hatékony percről percre figyelni a kollégákat. Meg kell találni azt a középutat, ahol a dolgozó is elfogadja és belátja, hogy a vállalkozás a jövőbeni működése és hatékonysága érdekében ellenőrzi a munkavégzését anélkül, hogy gátolná a feladatvégzésben, vagy többlet adminisztrációs terhet róna rá. Az alábbi 3 funkciónk kifejezetten hasznos ilyen esetekre.

Figyelem Pécs!

2023. január 31.

Nagy örömhírt jelenthetünk be, mivel sikeresen szerződtünk egy új szervízponttal, nem máshol, mint a gyönyörű Pécsen. Így mostantól aki olyan professzionális járműkövető szolgáltatást szeretne, mint a FLEETware, annak nem kell hosszú utakra indulnia egy-egy beszerelés miatt, hiszen helyben tudunk szervízpontot biztosítani.

Fordulatszám és fogyasztás mérése egyszerűen

2022. december 8.

Mostanság egyre jobban kell figyelni a járművek fogyasztására, hiszen a feleslegesen elvesztegetett literek többszörösen meglátszódnak a havi költségeken. Az alábbi cikkben bemutatjuk, mivel tudunk önnek segíteni, hogy könnyebben átlássa a flottáját és spórolni is tudjon.

Mire figyeljen minden autós a hideg beköszöntével?

2022. december 3.

Lassan, de fokozatosan kezd hűlni az idő, jön a tél. Ezért összeszedtünk három nagyon fontos dolgot, amit lassan ideje lesz ellenőrizni minden lelkes autótulajdonosnak, ha nem akarnak kellemetlen meglepetéseket a reggeli indulásnál.

Vezetés ködben

2022. november 10.

Megérkezett hazánkba is az ősz, és ezzel együtt a szokásos időjárás is. Viszont ezzel együtt megérkezett egy nem mindennapinak mondható jelenség is, ami több veszélyt is hordoz magában, minthogy azt elsőre gondolnánk. Ez nem más, mint a köd. Az alábbi cikkünkben erről szedtünk össze 5 tippet, mire is érdemes figyelnie a sofőrnek.

Járműkövetéssel a magas költségek ellen

2022. augusztus 26.

Hogy miben is tud segíteni önnek egy nyomkövető szolgáltatás? Az alábbi cikkben választ kaphat erre a kérdésre, hiszen nem egyértelmű elsőre, milyen sokoldalú is tud lenni manapság egy ilyen szolgáltatás.